17 Nisan 2009 Cuma

Dalgalandım Ama Durulmadım

Dalgalandım da duruldum diyemeyen ergenekon davasında yeni dalga ilginç isimleri gözaltına aldı yine.

"Kronik şeriat hastaları" şeriat rejiminin temellerinin atıldığını söyleyedursunlar,resmin tamamına bak(a)mamanın acziyeti içindeler dün olduğu gibi:bakınız 28 şubat postmodern darbesi.

Eğer modernleşme anlaşıyımız,laikliğe,demokrasiye,cumhuriyete sahip çıkışımız,

"Biz çocuklarımızın namaz kılmasını değil,bale yapmasını istiyoruz" noktasındaysa,

"Bu gençlik orkestrasını yaratan, yöneten arkadaşımızın adı Muhammed.. Düşünebiliyor musunuz buradaki ironiyi.." cümlesinde şekil bulabiliyorsa,

cumhuriyeti korumak ve kollamak amacıyla insanları meydanlara döküp,1 mayıs 1977 de olduğu gibi kalabalığa ateş açtırmayı düşünen akıl ve vicdan laik,demokrat ve cumhuriyetçi kavşakta olduğunu söylüyorsa,

sözde Atatürkçü rektör pkklılara üniversitede örgütlenmelerine izin veriyorsa ve yaptığı her pisliği örtmek için Atatürk'ü paravanlaştırıyorsa,

ve siz bunlara inanıyor ve şeriat gelecek hayat tarzımız tehlikede diye bu "babamdan masallar"ı dinlemeye devam ediyorsanız,kronikleşmiş hastalığınızla ölmeyi beklemeyin,hemen ötenazi yaptırın;beyin fonksiyonlarınız gerçeği göremeyecek kadar zayıflamış çünkü.


Bu adamlar kullanıldılar ve işlevleri sona erdi.

Artık silahlı yapılar tasfiye ediliyor ve "silahsız ergenekon" yapısı kuruluyor.

İnsan kanı üzerinden toplumsal hareketler dönemi artık kapanırken,sahte demokrasi söylemleriyle -bakınız 27 nisan süreci- toplumu yönlendirme dönemi başlıyor.

Dünkü süreçten hatta ondan da tehlikeli olan bu yeni süreçte,yapmamız gereken yeni yapının oluşturulmasına engel olacak toplumsal bilincin ve direncin zinde tutulmasıdır.

Şeriat söylemlerinin kimseye bir faydası olmadığını yaşayarak gördük-bakınız 28 şubat süreci ve sonuçları-

Önemli bir fay hattının üzerinden geçerken şeriat söylemini terkedip resmin tamamına bakıp asıl oyunu bozmak gerekir.Yoksa kendi elimizle milleti yeni silahsız ergenekon düzeninin yılmaz savunucuları yaparız;üstelik içinizdeki aptal şeriat korkusunu bastırmak için,10. yıl marşını hiç durmadan söylerken.

Hiç yorum yok: