31 Temmuz 2011 Pazar

Masumiyetin Ziyan Olmaz...


Zamanı geri döndürebilsek tekrar nereden baştan başlamak isterdiniz? Onunla tanışacağını bildiğin halde o aşkı tekrar yaşamak istermiydin yoksa yaşadıklarını bildiğinden yanından geçip gitmek ya da hiç yaklaşmamak mı isterdin?

Kim haklı bu savaşta kim haksız? Masum olup olmamakla da ilgili değil. Başına geliyor bazı şeyler... Herkes kendince haklı...
İnsanlar geliyor, insanlar gidiyor... Geriye sadece acın ve senin de yeni farkettiğin büyümüş bir kız çıkıyor içinden. Sen bile zamanla farkediyorsun kendindeki değişimi. Artık evlenen veya nişanlanan arkadaşlarını gördükçe senin için çok uzak geliyor onlar.. Hayatta belki zor yapacağın şeylere daha kolay karar verip sil baştan başlayabiliyorsun... Tek başına mutlu olabilmeyi öğreniyorsun. En önemlisi ailenin yanında mutlu olmayı öğreniyorsun çünkü onları zamanında sevdiğinin önüne geçirmenin verdiği bir utangaçlık var. Ailen bilmesede çoğu zaman onları geri plana atmış ve sevdiğini hayatının merkezine almışsındır. Sonuçta artık büyümüşsün ayrılıkla ve önceliklerini daha iyi anlıyorsun. İnsanlara ne kadar değer vermen gerektiğini hatırlatıyor , öğretiyor zaman bize. Mor ve ötesi'nin Bisiklet şarkısında diyor ya:

bas pedala bak gökyüzüne, seni bekleyen başka bir adam var


Seveceğim belki yeniden belki de sevemeyeceğim. Şu an hayatıma yoğunlaştım.. Daha önce zor gelen şeylere odaklaştım. Mutlu olacağım bir hayat için U dönüşü yapıyorum.

Aşk bir fragman gibi kaldı hayatımda. Belki yeniden gösterime girer. O zamana kadar hoşçakal aşk..

5 yorum:

brachycephalic dedi ki...

Doğru.

Unknown dedi ki...

Aşkın bir savaşa dönüşmesi kötü,en kötüsüde O'nu bir zamanlar ailenin bile önüne geçirmiş olmanın pişmanlığı

Tuvana dedi ki...

Hayatta ne savaşa dönmediki aşk bundan kurtulsun.

Aielmel çok sorun yaşamasamda insan üzülüyor bazı konularda ama yaşanması gerektiği şekilde yaşadığım için de keşkelerim kalmadı içimde.

"bas pedala bak gökyüzüne, seni bekleyen başka bir adam var " mırıldansa da dilim kalbim başka birini istemiyor.

Unknown dedi ki...

Aşka küskün zamanlar bunlar,belki barış yakındır,belki uzak ama kalbi kilitlemek ruhu kilitlemek iyi olmasa gerek ne olacağı ne sürprizlerin olacağı belli olmaz akışınca ve güzel olur umarım her şey

Tuvana dedi ki...

inşallah...