23 Eylül 2007 Pazar

İSTİHBARAT RAPORLARINA GÖRE SU

Posted by Picasa
Bugün ülkemizinde bulunduğu bölgesel alanda zengin petrol yatakları yüzünden 20 yuzyılda her zaman dünyanın gözü bu cografyada olmasına ragmen bölgesel için en büyük tehlike olarak su gösterilmekte ve bölgesel arası bir savaşın petrol yüzünden değil su yüzünden kaynaklanacağı raporlara yansıtılıyor.
Dünyanın yaşamış olduğu küresel ısınma ve kuraklıkta hissedildiğinde suyun önemi hergecen gün artmakta kullanılabilir içme suyu rezervlerine ulaşmak eskisinden daha pahalı ve zahmetli bu ışıkla hareketle İmkb de faaliyet gösteren Pınar su hisse senedini orta ve uzun vadede portföye katmak fayda sağlar.
Bilinirlik açısındanda borsada kote olmuş diger şirketlerden de bir adım önde olmasıda tüketici yönünde şirkete avantaj saglamaktadır.
Şirketin ilerleyen zamanlarda Bilanco Analizinide yapabiliriz fakat şu aşamada hisse 7,45 ile 5,70 arasında dalgalanma göstermiştir. Hisse piyasalardaki gelişmelerde izlenerek fırsatlar oluştuğunda portföye katılmasında fayda var.

1 yorum:

Serhad dedi ki...

Balan Bey Merhaba;

Bloga hoşgeldiniz, yazılarınızla daha da renkli bir blogun bizleri beklediği ortada.

Hepimiz için hayırlı olsun :)

Bende sizin düşüncelerinize katılıyorum. Su önümüzdeki yıllarda en çok konuştuğumuz konulardan biri olacak kuşkusuz. Bu konuda ayrıntılı analizlerinizi de bekliyorum.

Saygılarımla