6 Ekim 2007 Cumartesi

KIÇA KIÇ KADAR DEGER VERİRSEN KIÇIN DEGERİ BAŞ KADAR ARTAR

Kıçından anlamak,kıçından uydurmak ve kıçım bile daha güzel sözleri kenar mahalle dili argo dil dünyasının en anlamlı ve manidar sözcükleridir.

Ekonomitürk bloğunda Ekodook Hürriyet Yazarı Yılmaz Özdil'in Eylül Enflasyonu ile ilgili yazısına kenar mahalle dili kullanarak epey bir ti ye almış. Herkezin ilgisini çekebilecek bir yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

Medyadaki yazarları zaten Türk toplumu bu güne kadar hep kıçından anladığı için Medya yazarlarıda kıça dönük yazı ve araştırmalarını hergecen gün geliştiriyor. Artık medyamız öyle bir havaya girdiki kıçdan atmanın bir önüne geçti en güzel kıç benim kıçım bu kıçlar dünyasından benim üstüme kıç yok diyecek noktadalar.

Kıçından atmalar o kadar çoğaldı'ki Ekonomitürk blogu bu hıza yetişemeyerek hergecen gün yeni bir yazar kadrosu açmakta .....................

İnternette geznirken bugün sahip olduğu kıçların güzelliği sayesinde KIÇLAR İmparatorluğu kuracak kadar zengin bir insan varmı diye gözlerime inanamadım.

Öyle bir ülke var

O ülkede kıç o kadar populerki sanatcısı kıçından atar o kıçından atmalar sayesinde en lüks arabalara biner. Yetmedi Kıçından tüketip üretmeyen toplumun kıç güzellerinin sahibi KIÇLAR medyası sayesinde bu ülkede 4'ncü en zengin insan olmayı başarabilir.

En komik olanıda son dalgalanma sırasında siyasi ve ekonomi olarak bu kıçların aklına inanıp dolar patlayacak diye döviz mevduatlarını patlatanları bile gördük.

Şimdi bu kıçı neden kalkıp eleştiririz anlamış değilim.

Benimde öyle bir kıçım olsa değil kıçından atmak kıçımdan bile uydururum.

Senelerce okuyup dirsek cürütüp kafa patlatıp kalem oynatmaktansa, güzel bir kıça sahip olup kalem yerine kıç oynatırdım.

Ne de olsa kıç patlatmak dansözlük değil ve sahip olacaklarınız ise En son model Jeeplerde ısıtmalı koltuklarda bile gezebilir, Villarda oturabilir, Sosyetik mekanlarda gönlünüzce eglenebilir ve en önemlisi Kıç kartı sahibi olursunuz.

Kıçınızın maheretiyle alaka yukarda saydıklarım

Hiç yorum yok: