14 Kasım 2007 Çarşamba

Geleceği olan Beyinlere Sahip Çıkalım?

Denizli Pamukkale üniversitesinde Endüstri Mühendisliği bölümünde okuyan genc Arkadaşımız Emrah Korhan uzunca bir süre Güncel Analiz adında bir blog kurmuş ve bu blogda gündeme dair paykaşımlarını insanlara sunarak fikir alışverişinde bulunmaktadır.

Benimle tanışması bloglar aracılığıyla oldu. E-Mailime bir mesaj iletisi düştü. Mesajında benimle tanışma isteğini iletti. İnternet dünyasında yeni değilim 2004 yılından beri borsa sitelerinde günlük ve hisse bazlı yorumlarda bulunmaktayım.

Aktif olarak borsa yaşantımı sonlandırmış bulunmaktayım. Sadece hayatımda büyük bir yeri bulunan borsayı hayatımdan atamayacağımı anlayınca kendi çapımda ve kendime gelir saglama maksadında borsayla ilgilenmekteyim..

Bloglar dünyasında gerçekten donanımlı beyinlere ve düşüncelere sahip insanların olduğunun farkına vardım. Bugün Yazılı ve Görsel medya'nın alternatifi olma yolunda ilerlemektedir. Hatta son terör olayları sonucunda Hükümetin haber sansürü uygulamasını başlatacağı günlerde Bloglar kanalıyla toplumu bilgilendirilmesi gibi çözümler üretildi.

Sizlerden tek bir isteğim biliyorum Türk insani yardımsever bir o kadarda olaylara duyarlılığı olan bir toplum fakat sadece empati sorunumuz var.

Bugün ögrenci Arkadaşımız Emrah Korhan'ın güncel analiz blogunda blogun belirli yerlerine koymuş olduğu reklam butonlarını günde bir kez tıklayarak blogu aracılığıyla yaptığı reklamın degerlendirilmesini istiyorum.

Sonucta Kayseride yaşayıp başka bir şehirde Denizlide okumanın zorluğunu herkezin kanımsayacağını arzulamaktayıp.

Sonucta saatlerce ayırmış olduğunuz internette kaldığınız süre içinde bu reklamları bir kez bile olsun tıklamanız umarım duyarlılık ve gereken hassasiyet özenle gösterilecektir.

Şimdiden herkeze teşekkürler.

Hiç yorum yok: