9 Eylül 2008 Salı

Bir Tek Siz Sağduyulu Biz Vurdumduymaz Öyle mi?

Beş -Altı satırlık bir şiiri içine sindiremeyecek kadar zavallısınız.Benimde içimden vah benim ikra gibi vatandaşıma diye bir seslenişim geliyor nedense.

Beş-Altı satırlık bir şiiri kendi dışındaki herkesi düşman,herkesi ezik gibi algılayan,sadece bayan olduğu için blogda yazı yazıyor diye çirkince bir ithamda bulunan İkra bu blogda kaç tane erkek kaç tane bayan yazarın olduğunu bilmeyen,klasik savunmalar yapan İkra senin gibilerini çok gördük.

Bir de utanmadan nasihat veriyor sağduyulu olun ve kitap okuyun diye;haklısınız sağduyulu olmak gerekiyor.Hani siz diyorsunuz ya birtek siz iyi diğerleri ezik diye biz de diyoruz ki bir tek siz sağduyulu biz vurdumduymaz öyle mi?

Sağ duyulu olalım Akp'ye oy verelim susalım.Artık nedense Deniz Baykal yüzünden bu ülkeden gerçekten Atatürk sevdalıları diğer insanlarla aynı teraziye konuluyor.Nedense Tuvana arkadaşımız bir şiir bloga koyulunca sağduyulu olmamakla suçlanıyor.Artık Atatürkden bahseden herkes burjuva olarak görülüyor.Şunu beyninize yerleştirin biz diğerleri gibi değiliz.

Son olarak sevgili Demokrat arkadaşımızın şu satırlarıyla bitiriyorum.

Kendi oy verdiği partinin yolsuzluklarına ses çıkarmayan seçmenler ve aslında tüm halk,iktidara bu iki yüzlülüğün,bu talanın hesabını sormadıkça Türk siyasi yaşamı,talandan fırsatçılıktan,yolsuzluktan ve iktidarın yandaşlarına ulufe dağıtımından öteye gidemeyecektir.

Sağ duyulu olalım lütfen Atatürk ismini ağzımıza almayalım,eleştirmeyelim koyun gibi yaşayalım...

Ayrıca kimse sadece bayan olduğu için bu blogda yazmıyor bayan yazar istemiyorsanız bunu açıkça belirtin ya da Şeriat rejimini istiyorsanız bu bloga hiç uğramayın.Sizin gibi insanlara tahammülümüz yok...
Son olarak Chp'ye oy vermeyen biri olarak bu satırları yazıyorum.Demek ki Atatürkçü olmak için Chp'ye ,Milliyetçi olmak için Mhp'ye ve de sağ duyulu olmak içinde Akp'ye oy vermek gerekmiyormuş..

Hiç yorum yok: