4 Aralık 2008 Perşembe

Doğacaktır Sana Va'dettiği Günler Hakk'ın!

Son günlerde anahaberlere konu olan kömür ve erzak yardımları üzerine artık birşeyler söylemek gerektiğine inanıyorum.

Akp sözde "sosyal sorumluluk" gereği olarak ve yerel seçimlerde seçmenin akp açısından üzerine düşeni yapması için tonlarca kömürü dağıtması bi yana ülkemin nasıl bu hale geldiğini de sormak lazım..

siz bu ülkenin insanlarının emeklerini o küresel efendilerinize haraç mezat satın,insanları namerde muhtaç edin,sonra o tertemiz insanlar da sizin gibi eli bol,gönlü geniş(!) AK abilerine muhtaç olsunlar sonra seçim yapılsın ve siz millet iradesi deyip meydanlarda nutuk atın.Asıl çetenin milletin emeğini sömürenler olduğunu unuttururken,Kur'an-ı kerim ve silaha el bastırıp nikah kıydıran delilerden "anayasal düzeni yıkmaya yönelik derin çete" diye haber yapın.

Milleti yeşil kartlara,kömür,gıda yardımlarına muhtaç edeceksin,yaptığın yardımlarla "millet iradesi" kavramının içini boşaltacaksın sonra da %46 oy alıp manşetler attıracaksın aydın doğandan,ahmet çalığına;"2 kişiden biri akp'ye oy verdi","16 milyon oyun sırrı" vs vs....

1000'lerce yıl bu topraklarda namerde namussuza alçağa şerefsize boyun eğmemiş bu milleti düşürdüğünüz bu halin hesabını bir gün gelecek yine bu millet soracak.Sizler meydanlarda verdiğiniz yeşil kartları öve öve anlatadurun,bu toprağın evladı olarak ben bunları aklımın en "ak köşelerine" not alıyorum.

Sen ancak dün akşam star kameralarına yakalanan,"akp olmasaydı islamiyet bitmişti" diyen o kadını ve onlar gibileri kandırabilirsin.Bizler bu ülkenin dibini WİN-WİN politikalarıyla nasıl oyduğunu biliyoruz.

Bir gün -ki o gün yakındır inşallah- oyun bozulacak!

Akif'in söylediği gibi:

"Arkadaş, yurduma alçakları uğratma sakın;
Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın.
Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın,
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın."

Hiç yorum yok: