2 Temmuz 2010 Cuma

Kaydırak,Kayan,Kaydıran ve Toprak

Mavi Marmara fikren sulara gömülmüş bir titaniktir ve Türkiye Cumhuriyeti bu enkazın altında kalmıştır.

Grup konuşmalarında esip gürleyen Başbakan ve heyeti milletin kendilerine emanet ettiği koltuklarda yine sadece oturmakla yetiniyorlar.Bir de gizli görüşmeler yapıyorlar israille,belli ki artık açıktan ihale veremiyorlar beyefendiler, el altından dağıtmaya başladılar.

Unutmaya o kadar alıştık herşeyi. Zamanla bu durum öyle bir ha aldı ki onurumuzu pazara çıkardılar diplomasi masalarında,satılığa çıkardılar,umursamaz hale geldik.Şimdi de başladı bir kayma kaydırma faaliyeti.

Eeee onur gittikten sonra ne kayar,kim kayar,kim kaydırır kimin umrunda değil mi?

Eksen kayması varmışmış.Kayan bir eksen yok,herşey apaçık ortada.

Ne diyelim Tayyipsiz bir akp kimlerin işine gelir bilinmez ama kartlar açılıp oyun bittiğinde Türk Milletinin avucunu yalayacağı kesin.

Bu milleti kaydırağın bittiği yerde ayağını basacağı toprak zannedenler,koskocaman bir boşluğa düştüklerinde umarım topraksız,vatansız,kimliksiz kalmanın ne demek olduğunu iyi anlarlar.

Umarım anlarlar Ankaradan uzakta kurulan diplomasi masalarından çıkan sonuçlarla bir gün yönetilecek bir ülke kalmayacağını ve o gün bu memleketin her yerinin Kudüs, her ferdinin bir Erdoğan olsa bile anlam ifade etmeyeceğini.

Çünkü-Allah korusun-o gün binecek bir Mavi Marmaramız,gidecek bir vatanımız olmayacak.

Hiç yorum yok: