22 Kasım 2007 Perşembe

İmkb Bakış

Doktorlar dizisi var Pazartesi günleri oynar ve denk düşersem izlerim. Doktorlar dizisinde gerçek hayatında şarkıçı olan erkek bir Dr var ismi aklıma gelmiyor. Birde o hastahanenin aysun kayacıdan sonraki en güzel dr kızı ile aşk yaşıyorlar.

Bayan sevdiği adamın kendisiyle evlenmeyeceğini düşünerek o gece bara gidiyor aç karnına içkiyi içince fenalaşıyor teasdüf bu ya ordan eski erkek arkadaşı geçiyor.

Dr kızımızı centilmen erkek gibi evine götürüyor sarhoş olan her insana yapılanı yapıyor bayan doktorumuzu duşun altına sokuyor şok etkilemesi yapıyor işte en büyük tesadüf ya ilk evliliği ihanette bitten şarkıçı dr kapıyı çalıyor sevgilisini o şekilde eski erkek arkadaşıyla kapıda bornozla görünce çıkdırıyor.

Bu hafta iş tatlıya baglandı. Şarkıcı dr bilinc altında kalma aldatılma sendromu yüzünden aslında hiç günahı olmayan sevgilisini suçlamasını çabuk atlattılarda dizide barıştılar son bitiminde

Geçen ABD fed Başkanı ABD gelecek yıllardaki ekonomi raporunu açıkladı. Ne olduysa birden piyasalar bu ekonomi raporunu güllik gülistanlık mı zannediyorlardı . Aldatılmış hayal kırıklığına bürünmüş dr gibi birden hiddetlendi.

borsa oyuncularıda bizim erkek dr gibi akıllarında birinin kaybetme korkusu digerinde aldatılma korkusu farkları yok ikiside aynı olguyu yaşarlar ama sonra pişman olup dogruyu bulmaya yönelirler.

52100 desteği tüm şiddetine ragmen dayanmaya devam ediyor. Fakat kritik eşikteyiz. Bu seviyelerde yukarı dogru bir ivme kazanması lazım Endeksin normal şartlarda bu ivmeyi yapacak gibi duruyor.

Hiç yorum yok: