6 Şubat 2008 Çarşamba

Güya Müslüman (Hasan Karakaya)


Hasan Karakaya kendisi Vakit'in yazarı olur.Ben bu adamın yazılarının içeriğini tartışmayacam.Yazı uslübu dikkatimi çekmektedir.İslamda acaba ona buna küfür etme ,sataşma,ağıza alınmayacak lafları söylemek farz mı?Kendisine sormak gerekiyor.

Kimden cesaret aldığı çok belli Başbakan arkasında, pardon uçakta yanında, sanırım bu yüzden çok rahat.Bakın ben objektif bir şekilde olaya bakıyorum kimse gelip bana başka yazarlarda küfür ediyor demesin illa eleştirmek istiyorsan küfür saçmadan da yapabilirsin bu işi.

Neymiş bu tip yazarlar küfür edince ve eleştirilince islamcı kimliği ön plana çıkarıyormuşuz.Hangi kimliğini ön plana çıkaralım hristyan mı,ataistliğini mi?Bu adam müslüman değil mi kardeşim ee müslümansan ,İslamın sana öğütlediği güzel huyları kazanmasını bilsene.

Bakın bir Aydın Doğan'ı eleştiriyorum bir Hasan Karakayayı bir Tayyip Erdoğan'ı bir Deniz Baykalı anlayacağınız hak edene kendi düşüncelerimi yazıyorum.Blogdaki yazılarım hiç bir zaman bir siyasi yöne meyilli olmamıştır bu böyle biline.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

katılıyorum hocam, müslüman her haliyle örnek olan bir insan olmalı. Ne diyor hz. Peygamper, "müslüman elinden dilinden emin olunan insandır". bence başka söze gerek yok bence.

M. Akif dedi ki...

Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz.
(Buhârî, İlm, 12; Müslim, Cihâd, 6.)

güzel bir hadis...