24 Temmuz 2008 Perşembe

Fethullah Gülen'e Açık Çağrı

Güzel ülkemin 22 temmuz seçimlerinden beri yaşadığı derin kriz ortamı iktidar kavgası olmaktan çıkmış,topluma sirayet etmiş bulunmakta ve 1000 yıldır kardeşçe bu topraklarda yaşamayı bilen bizler,kimlerin nerden ne amaçla yürüttüklerini bildiğimiz "Temiz Eller-Ergenekon" operasyonuyla topluma nifak tohumları ekmiş bulunmaktadırlar.



Bu sürece değerli katkılarda bulunan zaman gazetesi bilindiği fethullah gülen cemaati'nin yayın organıdır ve bu diyalog ve hoşgörü basını ne yazık ki serseri mayın gibi yaptığı yayınlarla 1000 yıllık kardeşliği bozmaktadır.



Güce ve iktidara tapan cemaat,gücün ve iktidarın sahibi olmak için oynanan bu tehlikeli oyunda kendisine biçilen rolü yerine fazlasıyla getirmektedir,bundan dolayıdır ki fethullah gülen hocaefendiye çok açık bir çağrı iletiyorum:



Cemaatinizin kilit noktalarda yer alan ve stratejileri belirleyen "Derin Abiler" cemaati yanlış yönlendirdiği açıkça belli olmaktadır son 4-5 yıllık uygulamalara bakıldığında oluşumunuzun bir ticarethaneye döndüğü kuruluş amacından çok uzaklarda olduğu açıkça görülmektedir.

Elif Şafak olayından fatih üniversitesinde israil konsolosuna çiçek veren başörtülü kıza kadar bir çok olayın yarattığı rahatsızlık göz önüne alındığında,siz de gazetenizin televizyonlarınızın söylediği,yazdığı gibi kendi bağırsaklarınızı da temizleyecek misiniz?

Cemaat kendi Ergenekonu'nu gerçekleştirecek mi?

Yoksa zamanla olayların gerçek yüzü ortaya çıktıkça samimiyetle bu cemaate gönül vermiş temiz müslümanların desteğini kaybetmeye hazır mısınız?

Tercih sizin;

ya güce ve iktidara tapan ve bu yolda herşeyi mübah sayan,ahlakı,imanı,insanı bir kenara bırakan Derin Abiler mi;

yoksa anadolu'da oturan ve imanını ahlakını herşeyden üstün tutan samimi insanları mı?

Bu soru inanın çok önemli bi kırılma noktası...

Hiç yorum yok: