3 Ağustos 2008 Pazar

Vakit Gazetesi'nin Aydın Doğan Haberine Okuyucularının Yaptığı Yorumlar




Önce haberi belirtelim Vakit gazetesinin haberi;
Doğan Yayın Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, ''öldürülen iş adamı Nesim Malki'nin Türkiye'de çok sayıda kişi ve şirkete 17 milyar dolar para dağıttığı ve bu şirketler arasında Doğan Medya Grubu'nun da bulunduğu'' yönündeki haberlerle ilgili, ''Doğan Medya Grubu'na mensup tek şirket veya kişi ne böyle bir para almış, ne de böyle bir belgenin varlığından haberdar olmuştur'' dedi.Yalçındağ, yaptığı yazılı açıklamada, ''önceki akşam bir televizyon kanalında, dün de bazı gazetelerde yer alan iddiaların mantık ve izan çizgisini aşan, hayal mahsulü bile denemeyecek kadar vicdansız olduğunu'' kaydetti.''Para ve ekonomi konusunda cehaleti hayal gücünü aşan kişilerin uydurduğu bu sözde belgeye cevap vermenin bile bu cehalete ve mantıksızlığa suç ortaklığı etmek anlamına geldiğini'' ifade eden Yalçındağ, şöyle devam etti:''Ancak kendimizi, en hayal mahsulü komplo teorilerinin sözde belgelerle iftira haline dönüştürüldüğü bugünlerde, sırf tarihe not düşmek için bu açıklamayı yapma zorunluluğunda hissediyoruz. Doğan Medya Grubu'na mensup tek şirket veya kişi ne böyle bir para almış, ne de böyle bir belgenin varlığından haberdar olmuştur. Bu kara iftirayı telin ediyor, bu iftiraları yayınlayan televizyon ve gazeteleri de komediye dönüşmüş bu iftirayı düzeltmeye davet ediyoruz.''

Şimdi ise okuyucuların yaptığı yorumlara bakalım;

para için anasınıda inkar edenlerden itirafmı beklicez

tabi canımm aydın doğan hiç öğle şeyler yaparmı ya o türkiyenin şahsiyetli bir iş adamı çok dürüsttür bence o gazetecilerin yalanıdır onun görevi mikser gibi türkiyeyi karıştırmaktan başka ne olabilirkine

YÜCE ALLAH(C.C)'I,ONUN HABİBİ OLAN PEYGAMBERİ VE YÜCE KİTABI KURAN-I KERİMİ inkar eden bu soysuz iblis uşakları dünyalık birinden aldıkları bu kara paraları hiç inkar etmezlermi bunun gibiler para için analarını,babalarını karılarını,çocuklarını bile inkar ederler.

İnkar etmeleri tabiiki normal.Bu paraların hizmet karşılığı olması en büyük ihtimal.Yoksa 28 Şubat öncesi atılan TOPYEKÜN SAVAŞ vs gibi psikolojik yönlendirme ve kamuoyu oluşturacak manşetler neden atılsın.Kendileri devlet gazetesi olmakla övünmüyorlar mı? Görevleri de zaten belli çevrelerin istediği yönde yanlı ve yönlü haberler yaparak toplumu manipüle etmektir.

Benim yorumum yok size bırakıyorum.Vakit gazetesi-Aydın Doğan kavgası çok sürecek gibi...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Böyle bir gazetenin okuyucularından, farklı yorumlar beklemek tuhaf olurdu zaten. Ama benim ilgimi çeken bu kesimin aniden Aydın Doğan'ı karşılarına alması. Menfaat dünyası işte, en güzel örneği de bu.