19 Eylül 2009 Cumartesi

İşte Bir Kanıt Daha

Mevcut iktidar partisinin göreve getirildiği günden bu yana pek çok elim olaya şahitlik etmek zoruda kaldık.En önemli milli ekonomi kuruluşlarının satılması,ülkemiz üzerinde toprak emeli olan kişilere limanların ve bankaların satılmasını bunlara örnek verebilirim.
***
Siyasal islamın Türkiye'deki görevi zaten belli.Ülkeyi istikrarsızlaştırmak,ekonomisini zayıflatmak,kamplaşma ve bölünme yaratmak,TSK'yı tasfiye etmek,Fethullah Gülen'in cemaat kültürünü yayarak Cumhuriyet kazanımlarını yok etmek.
***
Ülkemizde bu tarz yazılara genelde deli saçması,dinozor bunlar,komplo teorisi gibi benzetmeler yapılmaktadır.AKP iktidarı ile geçen iki dönemde ise tablo ortadadır.
***
TSK'ya alternatif güç olarak polis gücü yaratılmaya çalışılmaktadır.Bunun en son kanıtlarından birisi de FEM dershanesinin polis sınavları ile ilgili yaptığıdır.
***
FEM dershanesi bir kez daha '''tesadüf eseri''' sorulararı çok yakın bir şekilde tahmin etmiştir.Bu kurumda ve alt dershanelerinde ne yapıldığı herkes tarafından bilinmektedir.
***
Dönüşü olmayan bir yola giriliyor.AKP hiçbir konuda aramadığı mutabakatı açılım konusunda arıyor.Elektriğe gene zam geldi.Hastane katılım payı iki katına çıktı.İşsizlik almış başını gidiyor.Olsun ne önemi var bunların.Önemli olan Başbakan'ın sesini ne kadar yükselttiği.Ne yapmadığı değil.
***
BAYRAMINIZ ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN
***
Deniz IŞIK

3 yorum:

MELİS dedi ki...

Herşeye rağmen;AYDINLIK,sağlıklı,

güzel bayramlara...

Sevgiler

Deniz Işık dedi ki...

Olumlu görüşleriniz için teşekkür ederim.

Hobilerle hayat dedi ki...

Tutumlu Hayat adlı blogumu listenize eklemeye değer bulduğunuz için Güncel Analiz'e teşekkür ederim.Ben de Güncel Analiz'i Tutumlu Hayat'a ekledim.saygılar