16 Temmuz 2011 Cumartesi

Kürt Baharında Kemalist Muhafazakar İttifak

pkk'nın yayın organı fırat haber ajansında askerlerin el bombalarıyla değil, askeri uçaklardan atılan bombalarla çıkan yangın sonucu öldüğüne dair iddia -karşıt cepheden gelse bile- araştırmalıdır ama batıcı liberal ağızların yaptığı gibi parmaklarımızı genelkurmaya suçlusun diye sallayarak değil bu istek, gerçekten bir araştırma yapılması gereği olduğundan.

Olayın vehameti ortadayken, yakıp yıkmaktan katletmekten bahseden kirli militan milliyetçi ağızlara sesleniyorum, bizim kürt halkıyla kardeşliğimiz sonsuza dek sürecektir. Körleşen kalplerinizin ve vicdanlarınızın görmediği bise var: Suriye ile savaş çıkarmanın provalarının yapıldığı bir günde, dtknın demokratik özerklik kararı ve pkk eylemleri gözönüne alındığında yapmayı düşündüğünüz şeyin ne kadar tehlikeli olayların kapısını açacağını göremiyor musunuz?

Cevabınız evet göremiyoruzsa ya siz akılsızlığın zirvesindesiniz ya da kullanıldığınızın farkında değilsiniz.Gerçi ikisi de aynı kapıya çıkar.

Tekrardan liberallere dönersek, askerleri üstü kapalı hattı bazılarının açık ve küstahça suçladığı bugünlerde o ucuz demokrat ağızlarından eli silahlı teröristlerin bu ülkenin dağlarında ne işleri var diye sormalarını/teröristleri suçlamalarını beklerdim. Hep dedikleri gibi burası muz cumhuriyeti mi? Bir ülkede silah kullanma hakkının kime ne yetkiyle verildiği ortada değil midir? Kendi halkını, askerini soros'un ihraç malı gören abd vesayet rejiminin medya ayağından fazlası da beklenemezdi zaten.

Seçim gecesi genel olarak sağ seçmene küfreden kemalist arkadaşım, sen karşıyakada denize bakıp rakını yudumlayıp, çankayada süs köpeğini dolaştırırken, küfrettiğin çocuk seni de, köpeğini de, köpeklik yaptıklarını da size rağmen koruyordu ve sen onlar öldüğünde utanmadan her zaman yaptığın gibi bayrak resmi koydun facebook ve twitter profiline.

Üstelik şimdi Arap baharının Türkiye ayağının(Kürt Baharı) Erdoğan operasyonunda hep yaptığınız gibi abd vesayetine çakma muhafazakarlarla selam çakacaksınız. Ben ilk kez Erdoğan'ın safında olacağım çünkü sizin gibi hain olamam ben.

Pardon pragmatist diyecektim, sizin oralarda ihanet değildi bunun adı.

İyi seyredin Türkiye'yi, objektifçe.

Hiç yorum yok: