3 Ağustos 2011 Çarşamba

Dünya'daki Merkezimiz: Evimiz!



Kim istemezki böyle bir oda da uyumayı ?
Siz de dekorasyonu seviyorsanız, yeniliklere açıksanız işte tam sizlik bir site.

"Dünya'daki Merkezimiz: Evimiz!" sloganı ile yaşam alan ihtiyaçları, dekorasyon, tadilat, bakım, moda tasarım kısaca eviniz için herşeyin mevcut olduğu %100 Türk internet Girişimi olan bir site www.evmanya.com



İnternet üzerinden alışveriş de yapılabilen bu sitede benim en çok sevdiğim yeri e-dergisi. Dergide hamile ve aynı zamanda diyabet hastası olan kadın yemekleri yerken zorlanması üzerine eşinin onun için hazırladığı aşk dolu yemek tasarımlarını okurken aşkın hala yıkılmadığını görmek hoşuma gitti :) Ayrıca çocuğunuz için hazırlayabileceğiniz tarifler, oyuncak ve mobilya yapımları da anlatılıyor.



Bir bölümünde de çoğu yabancı bir sürü bloglardan alıntılar mevcut. Herşeyi bir arada toplamışlar nerdeyse. Böylece amatör ya da profesyonel farklı kişilerin tasarımlarını bulabiliyorsunuz.




Pratik fikirler bölümüne uğramadan geçmeyin. Benim gibi eşyaları hem kendi yapmayı sevenlere hem de özgün olsun isteyenlerin bayılacağı bir bölüm.



Yeni keşfettiğim bu siteyi hala bakmakla bitiremedim.Kendi açımdan sitede gezindikçe mutlu oluyorum. İnsanın içini ferahlatıyor. Çok konuştum sanırım buyrun kendiniz keşfedin. Yaptıklarınız olursa bir örnekte kendime isterim :))

İyi keşifler :))

2 yorum:

emrah dedi ki...

Gonca yazıların için tşk ederim.Açıkcası o kadar çok ihmal ettim ki bu arada şifreleri mi değiştirmiştim şimdi de unutmuşum giremiyorum..

Yazılarını zevkle okuyorum..

Tuvana dedi ki...

Patronum ben teşekkür ederim. Sizi de en yakın zaman da aramızda görmek isteriz :)))