5 Temmuz 2007 Perşembe

Tek Yumurta İkizleri

Elbetteki Cem Uzan gibi dindar Kuranı 5 -6 kez okumuş(ki ben imamhatip çıkışlıyım kuranda bile kopya çekmek için ters takla atan bir şahsiyet olarak diyorum)5 -6 kez hacca gitmiş bir insan ve Haydar Baş gibi kuvvayi islamcı bir insanın birleşmesinden dogacak sinerji Türkiyede bir şahlanışı başlatacaktır.

Ama ne yazıktır ki siyonizm ve hain güçler bu birleşmeyi engelliyooor....Haydar Baş ve Cem Uzan birleşin(Bu arada Baykal ve Sezer neden gelin güvey oldunuz uyanıklıgın daniskası aaa)

Meydanları dogru okumalıyız meydanlar ne diyor mazot diyor ekmek aş diyor profesör diyor Uzan diyor kısaca Haydar Baş ,Cem Uzan birleş diyor.

İnşallah seçimlerde Haydar Baş ve Cem Uzan, Cem Uzanın hiç yanından ayırmadıgı seccadesine binecekler ve barajı aşacaklar.

Neden Haydar Baş?
Çünkü gençligi birtek o düşünüyor ve ne diyor:"Gençlere faizsiz, uzun vadeli evlenme kredisi verilecek.(Valla bu bile yeter abi evlecen krediyi alıcan)

Neden birleşin diyoruz?
Haydar Baş , bir konuşmasında "Ulan biz bir gün bir söz veriyoruz, bir proje ortaya atıyoruz, ertesi gün bakıyorum aynısını bu parti söylüyor." demişti Genç parti için.Bu da demek oluyor ki vizyon da fark yok.

Bunun içindir ki birleşin diyoruz vatandaşın oyu bölünmesin bu hasret bitsin ne olur.

3 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

valahi arkadaşlar bir üniversite genci olarak bu tek yumurta ikizlerini daha açığı siyam dfüşünce ikizlerini birleştirmek artık benim yaşam amacım gibi bişey oldu hayatımı ve kendimi bütün bedenim ve ruhumla onları birleştirmeye adıyorum.
evet arkadaşlar kararlıyım...
bütün bedenim onlar için çalışıyor artık.
hani derler ya eski dilde
kazamız mübarak olsun.
gerçi bu daha çok cem uzanın siyam ikizi olan haydar başın söylemine benzedi :)
ama olsun ne derler teşbihte hata olmaz.
sizleri tüm varlığınızla tüm ruhunuzla bu birleşmeye katkı olmaya çağırıyorum.
gün bizim günümüzdür.
arkadaşlar yaşamında kendine amaç edinememiş insanlar için gerçektende mükemmel bir yaşam amacı yaratmışsınız tebrikler.

Adsız dedi ki...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada. If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).