22 Ocak 2008 Salı

Anlamsız Satışlar Çok Fazla

Dikkatimi çeken Pazartesi Dow Jones kapalıyken durduk yere borsaların keskin düşüşleri ve Dow Jones açılmadan öncede Fed'in 0,75 puan faizleri indirmesi ve Dow Jones'ın sadece 1,3 lu civarlarda düşmesi bence global piyasalara yön veren Amerikan borsalarının kapanışı herkeste anlamsız bir belirsizlik oluşturdu ve satışlar geldi.

Acaba Pazartesi Amerikan borsaları açık olsaydı bu kadar düşüş olur muydu bilemem doğrusu?Şu bir gerçek ki böyle olumsuz havalarda görün bakın hiç ummadığınız bir yerden bir gelişme oluyor ve borsanın yükselişi yine devam ediyor.Yahu şaka maka global piyasalar gerçekten çok düştü.

İnanın herşey piyasa takviminde bitiyor.Geçen hafta bir sürü veri geldi ve borsalar tepetaklak yahu bu zararlrın geleceğini önceden bilen insan yokmuydu oyun oynanıyor resmen düşüşler anlamsız geliyor.

Unutmayın Ağustosta borsalar çok düştüğünde Fed'in faiz indiriminin çok düşük bir olasılık olduğu söyleniyordu ne oldu Fed imdata koştu.Şimdide bu durumun düzelmesi için aklınıza getirebilecek düşük olasıklı gelişmeleri getirin görün bakın bunlar gerçekleşecek ve borsa kaldığı yerden yola devam edecek.

Hiç yorum yok: