1 Mart 2008 Cumartesi

Büyükanıt Konuşuyor Bekçi Bekir Dayı İnanmıyor...


Başlangıç güzeldi bence biraz ani bir operasyon oldu tabi ki bu pkklılara biraz şok etkisi yarattı.İşte yine şehit verdik üzücü şekilde sonra teröristler öldürüldü.Bu arada orgeneral işimiz bitene kadar ordayız dedi.Son iki üç gündür ABD sızlanmaya başladı operasyonun bitmesi anlamında sonra fazla zaman geçmeden askermiz çekilmeye başladı.Orgeneral bu iki olayın yaşanmasını tamamen tesadüf olarak belirtiyor.Haklı olabilir önceden belirlenmiş bir karar olabilir ama gelde sen onu sokaktaki Bekir Dayıya anlat.

Bence son yaşanan olay güzelim operasyonun içeriğinden çok ABD mi dedi demedi hikayesine döndü.Askerimizin başarısından çok bu çirkin şeyler konuşulmaya başlandı.Orgeneral ne kadar söylemde bulunsada bulunsun halk maalesef son yaşanan olaylar yüzünden açıkcası kafaları karışık.

Yani ne diyeyim bir operasyon yapalım dedik aradan yıllar çektiğinde hep akıllarda kalacak soruyla bitirdik.Abd mi istedi yoksa biz mi kararlaştırdık.Yani orgeneral çıkıpta Abd istedi diyecek hali yokya.Bu arada işimiz bitene kadar dedi orgeneral ama pkklılar askerimiz ayrılırken bile ateş açıyordu anlayacağınız bence bu iş yarım kaldı.

Son olarak süresi içinde başarılı bir operasyon ama eksik kaldığını düşünmekteyim bu operasyonun bu yüzden dolayı başarısız olarak nitelendiriyorum ve bu duruma da üzülüyorum.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bekir Dayı, borsanın düşeceğine de inanmıyordu.

piti dedi ki...

Ben Bekir dayı ile aynı fikirdeyim..

pkk nın sonunu getirecek kadar güçlü olduğumuz halde ne zaman bir operasyona kalkışsak hep aynı hikaye.. tam kökünü kurutacakken askerleri geri çekmek zorunda bırakılıyoruz!