27 Mart 2009 Cuma

İnsanlık Donmuş Bu Ülkede...

solcu değilsen faşist, sağcı değilsen komünist, muhalifsen darbeci olunan bir ülkedeyiz, 6 kişi donmuşsa, üzülmek için ideolojisini benimsemeye gerek yoktur. İnsanlık donmuş bu ülkede..

2 yorum:

Özkan D. dedi ki...

kardesm sağolasın öncelikle fikrimi paylaştığın için,
muhsin yazıcıoğlu kimileri için küçük bir partinin etkisiz bir lideridir, bu ülkede büükşehirlerin küçük belediye başkanları küçük devlet adamları da vardır keza, ama bu olayda ortak payda evinde coluğu cocuğu haber bekleyen 6 insanın feci şekilde can vermesidir, siyasi görüş o bu dünyevi işlerdir, siyasetçiler sonuc olarak bir ülkeyi yönetmeye taliptir, eger dürüstlerse ne mutlu bize ki ülkemizi daha iyi yönetmek için birbiriyle yarışan siyasetçilerimiz vardır, ama muhsin yazıcıoğlunun belki de giderayak vasiyeti olan, son mitinginde söylediği, "yarın birbrnzin yüzüne bakacaksınız, yüzünüze bakamayacağınız laflar etmeyin birbinize" cümleleri siyasetin geldiği noktayı gösteriyor.. ekşisözlükte kendisi hakkında yazılanları görünce dehsete düştüm, bi insanı karalamak ne kadar kolay, sivas olaylarına adını karıstırmıslar mesela, bir sivaslı olarak en iyi ben bilirim sivasın o olaylar yüzünden neler cektiğini, kaldı ki bir sivas sevdalısı olan muhsin yazıcıoğlu memleketine böle bi ihanet etmeyeceği gibi o tarihte sehir dısındadır, madımak otelinin arka balkonundan 31 kişi BBP binasına sığınmış, hatta kendilerine çay kahve bile ikram edilmiştir.. günah varsa da yapanın boynuna.. yine aynı sitede hesap veremeden gitti denmiştir, mahkeme-i kübradan iyi hesap yeri yoktur, bunları bir ölünün arkasından söyleyenlerin de elbet yargılanacağı divan orası olacaktır.
Allah hiç bir insanın sevdiklerine (siyasetçiye demiyorum, insana) böle bi acı bu tip bir ölüm yaşatmasın..

Adsız dedi ki...

Dink cinayetini BBP'ye yıkmaya çalışanlar, Muhsin YAZICIOĞLU'u sorumlu tutmaya çalışanlar öbür tarafta nasıl yüzleşecek bilemiyorum.