4 Şubat 2008 Pazartesi

Erhan Göksel ve Geçmişteki Muhteşem İsabetli Tahminleri

İsterseniz bana çok abartıyorsun söyleminde bulunun ben yiğidin hakkını yiğite veririm.Bakın şu videodan adamın ispatlarıyla birlikte nasıl krizleri 2 ay önceden bastıra bastıra söylediğini ayrıca 2007'nin sonunda mortgage krizinin iyice patlaka vereceğin ve bunun gibi bir sürü şeyi nasıl doğru tahmin ettiğini bulacaksınız.

Erhan Göksel'in Tam 2 Yıl Önce ABD Ekonomisi Üzerine Söyledikleri Gerçekleşmeye Başladı.

Felaket Senaryosu Ekim 2001

Bugünleri Bilen Adam : Erhan GÖKSEL

İleriye dönük her öngörünün komplo teorisyle karıştırılabildiği Türkiye'de projeksiyonları doğru çıkan bir isim var : Erhan Göksel. Yalçın Doğan geçen hafta Hürriyet'de onun Tempo'ya verdiği eski röportajlarda bugünleri bildiğini yazdı. Bizde bu hatırlatma ile birlikte yeniden Erhan Göksel'e miktofonu uzattık. Çünkü Tempo dergisine verdiği farklı tarihlerdeki röportajlarında söylediği sözlerin neredeyse tamamı doğru çıktı. Bugünleri bilen adam olarak dikkat çeken siyasal araştırmacı, uluslararası danışman Erhan Göksel'in, 18 Ekim 2001 ve 14 Mart 2002 tarihli röportajlarında Ortadoğu'ya ilişkin tahminleri büyük ölçüde tuttu. Göksel, "Saddam gidecek, Irak bölünecek", "ABD Türkiye'ye rağmen Kuzey Irak'a girecek", "Kuzey Irak'ta büyük bir kürt devleti kurulacak", "Türkiye savaşa girmediği için dışlanacak demişti". Şimdi tarih gösteriyor ki, erhan Göksel tüm bu analizlerinde haklı çıktı. Komplo teorisyeni olarak algılansa da, söyledikleri 'uçmuş bu adam' yorumlarına sebep olsa da, bugün itibatıyla 'her şeyi bilen adam' olarak, tüm bu işin sırrını ve yeni projeksiyonlarını Tempo'yla paylaştı.

Video için buraya....

İyi okuyun iyi takip edin sitesini,geçmişteki yazılarını iyi okuyun ki geleceğe dair tahminlerinin gerçekleşme olasılığının çok yüksek olduğunu bilerek ayağımızı denk alalım.

İster Akp'li ister Chp'li hangi partili olursanız olun okuyun bu adamı ...

Hiç yorum yok: